Adfly este un site de shortlink, scurtarea unui link, prin vizualizarea unei reclame pentru 5 secunde. Marea majoritate cunoasteti sistemul, dar pentru cei care nu stiu, orice link pe care il postati pe orice site, comentariu, facebook, prescurtat prin Adfly, va aduce un beneficiu in timp.

Eu folosesc acest sistem pe ProgramePC.com, de ceva timp, dar in mare pana in luna octombrie nu castigam decat 0.40 -0.60 $ la o mie de accesari pe link, adica un CPM (cost pe mia de afisari) de 0.40-0.60 $, in luna decembrie, acest CPM a urcat la 1.05$, asta inseamna ca la mia de afisari am castigat 1.05$.

Castigul cu Adf.ly pe Romania sa dublatPentru cei care posteaza pe facebook linkuri si au o lista mare, iar informatia este „tare”, pot face 500-1000 e afisari doar cu un singur link, adica in jur de 1$ intr-o zi cu un singur link, la 2-3 linkuri bune, pot fi 2-3$ pe zi, intr-o luna ajungeti la 60-90$, deci in 2 luni va schimbati telefonul. Nu e mult, dar este ceva. Adica daca tot postati linkuri pe facebook, comentati pe site-uri sau forumuri, macar o sa ramaneti si cu un profit din aceasta actiune, rapind celui care aceseaza linkul doar 5 secunde. Ceea ce nu am luat in calcul, aceste linkuri vor fi accesate mereu, nu doar in ziua in care postati, in timp veti avea din ce in ce mai multe linkuri, iar incasarile din ce in ce mai mari.

Eu am in medie, 200 de afisari pe zi, adica in jur de 20 centi pe zi, nu e mult, dar aceste linkuri sunt facute de acum 1 an si ele inca produc si acum fara sa intervin cu ceva. Daca ar fi mers cu un CPM ca acum, profitul meu ar fi fost dublu (400$). Oricum nu conteaza, numai ca situatia de acum este mult mai buna si mai plauzibila, pentru a castiga un ban pe net, fara sa investim prea mult timp, adica 3 secunde ca sa scurtam un link.

Link original: http://programepc.net
Shortlink: http://adf.ly/vofM4

Mai jos este un mic video ca sa vedeti cat dureaza sa faceti un shortlink.

Platile pe AdFly se fac lunar prin cont PayPal daca depasiti limita de 5 $, ca sa nu va mai puneti intrebarea daca plateste, pot sa va spun ce plateste 100%, dar poza de mai jos o sa va spuna mai mult decat pot spune eu.

Cum sa faci bani pe net

Stiu ca nu e mult, dar mai ales cei care au siteuri, pot folosi aceasta metoda cu siguranta Si asa cum am mai spus cei care se ocupa cu facebook si pierd pe acest site foarte mult timp, e o posibilitate mare daca stiti sa gestionati aceste linkuri.

Puteti sa va inscrieti aici: AdFly