B2Cbuying.com este un magazin de electronice din China care a intrat pe piata romaneasca anul acesta. Desi sunt multe magazine de profil, B2Cbuying.com sa evidentiat prin preturile mici, prin suportul care il are si prin posibilitatea de negociere.

Alte avantaje ale magazinului B2Cbuying.com:

  • Comenzile sunt onorate rapid (1-3 zile), fata de alte magazile mari care dureaza si (5-10 zile)
  • Suportul foarte bun, poti cere si alte produse care nu se afla afisate pe sitele B2Cbuying.com, sau piese adiacente. (baterii, huse, etc)
  • Transportul este GRATUIT cu PostNL, care a fost integrat special pentru Romania, astfel coletele ajung la posta voastra de cartier, fara sa platiti nimic, ca si cand ridicati un colet trimis din Romania. (2-3 saptamani)
  • Exista si posibilitati de transport express, gen DHL, dar costa. (3-7 zile) + taxe vamale
  • Peste 90% din telefonele afisate pe site sunt in depozitul  B2Cbuying.com, de aceeia comanda este procesata in ziua comenzi sau a doua zi.
  • Toate telefoanele sunt testate inainte sa fie ambalate, daca doriti sa fie root-ate, atunci telefonul il veti primi root-at.

Pentru ca au existat foarte multe comenzi din Romania si in special de pe acest site „programepc.net„, B2Cbuying.com doreste sa daruiasca gratuit un telefon:

Concursul consta in ideei, sfaturi de:
  • dezvoltare vanzari
  • suport tehnic

Cerinta concursului este sa fiti prieten pe facebook cu B2Cbuying.com – Facebook

 


Concursul se va incheia, la (Tranzit-Braila), luni Elena-b2cbuying.com va expedia telefonul, iar numarul de track va fi expus aici, pentru a putea urmarii evolutia transportului. Cand voi ridica coletul castigatorul va fi deja anunt pentru a mi se inmana adresa, astfel voi eticheta coletul cu adresa castigatorului si il voi retrimite in acelasi timp.

Voi face poza la colet si la chitanta retrimiteri, si le voi posta aici.

Nu comentati cu adrese de e-mail false, nu va pot contacta in prealabil.

Traseu telefon:
2014-12-27 11:01

The item is on transport to the country of destination
2014-12-26 23:04

The item has arrived in the country of destination
2014-12-24 16:50

The item is at the PostNL sorting center
2014-12-22 04:06

The item is ready for shipment
2014-12-18 03:57

Update: Concurs Terminat 5-01-2014
Azi am incheiat concursul neavand timp sa fac extragerea in urmatoarea saptamana, deja telefoanele au inceput sa apara pe posta romana, asa ca am decis sa inchei concursul. Extragerea am facut-o (aleatoriu) asa cum am zis pe random.org.

Castigator: Beleuta Vlad – Brasov – Revendicat

Va fi instintat cu un mail, daca in 48 de ore nu raspunde la mail, atunci voi presupune ca adresa de mail nu e valida, iar premiul se fi redirectionat catre yahell, fiind a doua persoana de pe lista castigatorilor, unde se va aplica acelasi sistem, 48 ore.

Mai jos este clipul video al extragerii:

Castigatorul va trebui sa faca poza la telefonul primit si sa puna poza in comentariu.