Cum poti descarca videoclipuri de pe Livestream sau orice site

Cum poti descarca videoclipuri de pe Livestream sau orice site

Sunt foarte multe surse de unde nu putem descarca fisiere video ( Livestream ), dar toate au o rezolvare. Nu vorbim despre site-urile cunoscute la care sunt foarte multe programe si utilitati pentru a face asta, dar exista si surse de unde nu se poate nimic ca sa poti descarca.

In principal cea mai plauzibila idee de a putea intra in posesia clipului, este sa faci captura la imagine si da merge si aceasta destul de bine si cu o calitate acceptabila, eu am incercat cu Camtasia, cu precizarea sa selectati inregistrarea sunetului din sistem, in mod ecran full, pentru o calitate mai buna a imagini, eu am facut doua capturi pentru a demonstra unui user, ca se merita daca isi doreste un clip foarte mult si nu are cum sa intre in posesia lui.

Uite cum arata captura cu Camtasia, 2 versiuni:
1600×900
728×408
Link fisier video – Descarca

Apoi am testat un alt program cu care am reusit sa descarc de pe Livestream, nu am testat si alte site-uri de gen, de unde nu prea se poate descarca, dar Livestream este unul dintre ele. Suporta cel putin 40 website-uri video, dar si unele pe care nu le recunoaste, dar totusi descarca, asa cum este cazul site-ului Livestream.com.

Am facut si un mic video, asta ca sa nu ziceti ca spun bazaconii.

[youtube id=”2YqSFTRbhAI” width=”650″ height=”350″]

Puteti descarca programul de aici: – Descarca

9 comentarii la „Cum poti descarca videoclipuri de pe Livestream sau orice site”

  1. Ce cheie ?
    Am uitat sa precizez, programul e trial 3 zile, asa ca descarca la greu primele 3 zile. Daca vrei inataleaza sub urmarirea unui program bun de uninstall, dupa 3 zile dezinstalezi si reinstalezi.

Lasă un răspuns