Cum sa comanzi produse din China SUA non-UE

301

Toti  vrem sa stim cum sa comanzi produse din China SUA sau state non-UE, dar sa ne ferim de birurile nesimtite impuse de stat, mai precis de cei 24% taxa pe capitalism, intitulata „TVA”.

Acum aproximativ 2 ani am reusit sa distribui online sistemele de ocolire a-l acestui TVA dar si a taxelor vamale acolo unde legea o cere. In scurt, acestea fiind transportul produselor cu urmatoarele firme de curierat: PostNLDeutsche Post, Sweden Post si inca 2 mai necunoscute.

Acest sistem a tinut timp de 1 an, specificand in acelasi timp ca sistemul poate cadea in orice moment, atunci cand cineva de sus doreste asta, sau cand cineva din Posta Romana va dori sa descifreze acea eticheta galbena pe care era/este scris un paragraf in care este evidentiat nesupunerea la libera trecere vamala. Aici fiind vorba de Articolul 9 si 10 din Tratatul de instituire a Comunității Economice Europene.

Toata lumea era multumita pentru ca, coletele ajungeau la posta de cartier si nimeni nu platea TVA si taxe vamale.

Mii de comentarii cu informatii s-au scurs pe acest site, dar cand totul a murit, o anumita ramura a acestui sistem de shopping din China in special, au fugit pe alte forumuri, blamandu-ma si injosindu-ma in toate felurile, de la anagramat pana la nenorocit, pentru ca am facut public acest sistem si acum ei nu mai pot cumpara sau nu mai pot face afaceri, etc. Nu am raspuns la nici un astfel de atac, nu era cazul, dar am fost putin ofensat:

Ajuta-l sa se ridice deasupra ta si vei fi primul calcat in picioare.

Asa ca, o alta posibilitate de continuitate a sistemului de ocolire a platii taxelor vamale, este alegerea curieratului prin Hungary Post (Hungarian Post)„, spun asta pentru ca sistemul Hungary Post a fost testat de 2 ori de mine si a functionat impecabil.

Nu preluati ca idee de 100%, pot exista si exceptii, dar sistemul acesta a exclus acea eticheta galbena de pe colet, astfel Agentii Vamali sunt cam in imposibilitatea legala sa taxeze un astfel de produs.

Cei care au frecventat acest blog, stiu din comentarii de acest sistem de curierat Hungary Post, dar de ce sa beneficieze doar unele persoane si nu toti ca si pana acum.

Stiu ca voi fi din nou apostrofat din nou pentru aceasta interventie, dar sa fie sanatosi.

Sa imi lasati comentarii cu magazine care trimit prin Hungary Post:

1 – Gearbest.com

Daca nu vedeti specificat curierul HungaryPost, in formularul de comanda, atunci iesiti din pagina si reintrati pe versiunea de mobil, folosid adresa: m.gearbest.com

Categories: Blog,Taxe Vamale

301 Comentarii

  1. Ba da pot aparea, dar vorbeste cu ei, magazinul, de unde ai luat.
    Au ajuns si dupa 3 luni.

Si parerea ta... conteaza.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.