Am un colet cu 2 telefoane comandate pe Pandawill, cu numar de comanda prin Singapore ca sa urmaresc comanda, adica cu Track&Trance si au plecat din magazinul Pandawill cam pe 2013-08-27.

We have posted your order by (Order ID:100636180) reg. airmail Singapore on 2013-08-27 21:19:04. the tracking number is…

Posta Romana - Parte din viata ta de rahat

Pe 31-08-2013 – 21:20 a sosit in Romania, deci pana pe plaiurile noastre a facut exact 4 zile, daca ne luam fara ceas 4zile si 56 de secunde… haha. A fost preluat de la expeditor pe 01-09-2013, oare a venit chinezul sa il predea dar la mai tinut in brate pana pe 01-09, pentru ca se indragostise de pachet ?

Vine chinezul sa-l predea ?

Nu tot romani sunt si cei de la primire, oricum la ora 21:20, a fost aruncat intr-o magazie pentru ca nu avea cine sa preia la acea ora.

Posta RomanaImi place tranzactia din partea Singapore catre Posta Romana, duminica noaptea, sau mai bine zis luni dimineata, caci era ora 00:32, zic, mama ce lucreaza astia pe branci, nici in toiul nopti nu au liniste, Posta Romana, are schimbul 3, tare nu ?

A fost aruncat la sortare, adica sortarea destinatiei, faza asta e grea frate, o fac manual sarmanii, se lasa cu greu si transpiratie, e greu tare cu colearia, e ceva sinonim cu piramidaria ( ma refer la construirea piramidelor), incurcate sunt caile Domnului la ei acolo, sau pierdut prin colete, sau au fost disponibilizati cu toti. O mai fi ramas directorul cu secretara si femeia de servici, poate ea din urma mai misca un colet de colo – colo, pe unde mai hodineste matura.

posta-romanaDaca din Singapore pana colea in Romania a facut patru zile ma astept ca in circa 40 sa fie pus pe o diligenta spre braila, binenteles ca nu pot aprecia cati talhari si cate gropi trebuie sa infrunte acea diligenta din Bucuresti pana in Braila, dar daca scapa…. apreciez ca inca 40 de zile va fi de ajuns pentru acest drum anevoios.

Ehe, mai este apoi treaba cu avizul, stiti voi, e greu, nu prea mai sunt pixuri, bonurile alea mici „avizele”, nu mai sunt au fost folosite la WC, in loc de hartie higienica, e criza, iar posta e pe minus. Poate o gasi un servetel nazal sa sclupteze in el adresa de avizare, stai ca trebuie sa ajunga si la posta de care apartin, pui mei, stai ca nu mai e postas, disponibilizat si el… oare tot femeia de servici il va aduce, sau secretara.

Nu domle’ eu votez cu secretara. Poate asa uit de telefoane.

Poate aduce avizul vineri, caci doar joi are program la Posta Vamala, vreo 3-4 ore, nu va ganditi ca mai mult, mde… vamesul e gravid, ce fericire, dar la-s ca trece repede 6 zile, pana joi, nu ?

Deci livrarea unui colet in Romania prin Posta Romana e un adevarat lant trofic, gen razboi de izbanda.

Pai cred ca stie de ce au ramas fara bani astia de la Posta Romana, ei pentru fiecare colet livrat destinatarului, era o victorie si ca orice victorie razboinica, trebuia incununata cu o petrecere, asa ca dai cu caviar, blabla, mde ca oameni, au ramas cu visteria goala.

Ei dar nu sunt ei vinovati, noi suntem, astia care au descoperit cumparaturile pe net, s-au pus ei pe comandat produse din Marea Galbena, omorati e brandurile monopoliste,  ceea ce a dus, frate la un val de petreceri, caci nu apucau sarmanii de lucratori ai Postei Romane sa se trezeasca din euforie ca incepea petrecere din nou.

Cred ca asta e un pamflet, nu am nimic cu Posta Romana, doar imi provoaca greata, deci ma simt bine in viata mea de rahat romanesc.

Ah, iti vine sa mori nu alta, dar nu se poate…. nu mai am pana la 65 de ani, pai nu trebuie sa-i fac banuti lui nea Ponta si la restul care vor urma, asta daca nu ma musca vreo potaie (caine), sau fac astia bere cu apa de la Rosia Montana.

In imaginea de sus „Formular de contact/sugestii”, eu, eu, eu … am o sugestie pentru Posta Romana… Reprofilati-va

Update: 13-09-2013

Dupa doua mail-uri la Posta Romana, au reusit sa-mi raspunda si sa-mi confirme ca coletul este deja la Posta Romana – Oficiu vamal Nr.3, Braila.

Telefoanele au fost ridicate, dar calitatea lor, mai bine zis a bateriei ma lasat perplex, asta fiind o alta poveste, am sa revin cu un articol care priveste „Ce fac cand sunt nemultumit ?”.

O alta comanda, o alta problema, devenita pentru mine deja o obisnuinta. Am comandat un telefon tot de pe Pandawill si tot prin Singapore. A plecat pe 30-12-2013 din Singapore si pe 06-01-2014 a ajuns in Bucuresti. Pe 07-01 a intrat in sortare si sortat a ramas pana azi (16-01).

Desi ma asteptam la aceasta situatie, totusi speram sa intru pe ultima suta de metri in posesia lui, azi, fiind zi de lucru la vama postala Braila (oficiul nr.3). Asa ca aseara am incercat sa dau un mail la Posta Romana, cu privire la intarziierile de distribuire a coletelor, in special pe raza Brailei, stiind ca in alte judete nu sunt asemenea probleme.

Atasez mail-ul trimis”

Exista o problema la sistemul Track&Trace ?

Sper ca joi 16-01-2014, am placerea sa pot ridica coletul care de 10 zile este in tara, asta daca va fi avizat, la Braila. Astfel… va trebui sa mai astept o saptamana, ducand logic, la o deplasare a timpului de intrare in posesie a coletului, la 17 zile. Asta la o distanta de sub 250 de Km… si cand ma gandesc caci din Singapore pana in Romania nu a depasit niciodata 7 zile. (12.000KM)

Raport sumar:
      Numarul trimiterii     RF194466485SG
      Tara origine     SINGAPORE
      06.01.2014     12:33     Sosit in Romania – BSI Bucuresti
06.01.2014     14:43     Primit de la expeditor – BSI Bucuresti
07.01.2014     12:52     ? – BSI Bucuresti
07.01.2014     12:52     In prelucrare – BSI Bucuresti
Si gata a inghetat sistemul.
Va doresc o zi buna… stiu ca nu sunteti de vina pentru aceasta situatie….

Posta Romana a raspuns:

Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru inconvenientele cauzate. Va asiguram ca situatia creata este in atentia noastra, Posta Romana avand ca preocupare permanenta, imbunatatirea calitatii propriilor servicii si implicit satisfacerea clientilor. Sesizarea dumneavoastra a fost inaintata compartimentelor specializate din cadrul Companiei Nationale Posta Romana S.A.. 

Va multumim pentru increderea acordata!

Posta Romana

Pana la urma nu stiu daca se va rezolva ceva, intrebarea este… mai exista coletul, voi avea ocazia sa intru in posesia coletului peste o saptamana, adica pe 23-01, sau poate pe 30-01.

Daca nu se va rezolva, voi ajunge sa comand prin intermediul unei alte persoane, preferabil din Bucuresti si sa ajunga in Braila prin curierat rapid, a doua zi as fi in posesia lui.