Power ISO PowerISO

0

PowerISO  – Unul dintre cele mai puternice programe pentru CD / DVD in scopul de ardere, montare si creare imagini virtuale este PowerISO. Este simplu de utilizat, rapid, de incredere si cei mai multi oameni care l-au folosit nu pot sa spuna altfel.

Asa cum am mai relatat si in articolul Windows bootabil pe USB Stick cu PowerISO – Xp, 7, 8, 10, puteti scrie si boot-a de pe Stick Usb cu PowerIso, orice sistem de operare.

PowerISO va permite manipularea imaginilor CD si DVD, prin creare, adaptare, conversie, precum si montarea continutului acestora.

Imediat dupa ce se termina instalarea, aveti posibilitatea sa alegeti asocierile de fisiere (PowerISO suporta cele mai multe dintre ele, ISO, BIN, NRG, CDI, DAA, etc), precum si numarul de drive-uri virtuale (de la 0 la 10). Nu va faceti griji, aveti posibilitatea sa modificati aceste informatii dupa aceea. Repornirea sistemului este necesar.

În sectiunea Instrumente aveti posibilitatea sa copiati CD, DVD sau discuri BD, crea si arde imagini de discheta, imagini USB drive, drive-uri USB bootabile, CD-uri audio, sterge discuri reinscriptibile, sau imagini virtuale

Blu-ray disc pentru ardere este, de asemenea, sustinuta de PowerISO si puteti testa fisiere, puteti face conversie si comprima continut.

Daca aveti orice probleme in utilizarea PowerISO, puteti parcurge fisierul de ajutor. Din fericire, nu aveti nevoie de o conexiune la Internet pentru el.

Power ISO este un mic dar foarte bun program de montare a CD/DVD-urilor virtuale. Power ISO suporta o multitudine de fisiere virtuale gen .iso, .cue, .nrg, … in jur de 20 de extensi. Power ISO suporta pana la 10 “sloturi” virtuale.

  • 32-bit Windows: Windows 98, Windows Me, Windows 2000, Windows XP, Windows 2003, Windows Vista, Windows 2008, Windows 7, Windows 8, Windows 10

  • 64-bit Windows: Windows XP, Windows 2003, Windows Vista, Windows 2008, Windows 7, Windows 8, Windows 10

Puteti scrie Sisteme de operare gen: Windows XP, 7, 8, Windows 10 pe CD/DVD, dar si pe stick flash USB, bootabil.

Download PowerISO v6.2 – Mega

Si parerea ta... conteaza.