Am sa scriu aici produsele pe care le-am cumparat de pe Gearbest si am sa precizez caracteristicile pro si contra, astfel in caz ca va ganditi sa cumparati, macar sa stiti despre ce este vorba.

 

Tigara electronica – 5.58$

Blister Packed CE4 E – Cig Starter Kit Crystal Colored Holder Visible 1.6ML Tank Atomizer 900mAh USB Rechargeable E – Cigarette Set – BLUE – Gearbest
Tigara electronica - 5.58$
Tigara electronica – 5.58$

M-am lasat de tigari de 7 luni, asa ca am trecut pe electronice. Multe dintre tigarile electronice pe care le-am folosit, nu ma lasat asa de impresionat ca aceasta si nu glumesc, aceasta chinezarie are mai multa clasa decat multe produse de la noi, dar mai scumpe de 3-4 ori. o folosesc de 2 luni si nu am schimbat nimic la ea, bateria tine o zi oricat de mult ati aburii.

Dupa 2 luni, nu sa curatat vopseaua, care este una cauciucata pentru a nu aluneca din mana, atomizorul este super ok si acum, neschimbandu-si gustul, bateria tine la fel de mult.

P.S. Multi spun ca si tigarile electronice nu sunt bune, ca multe studii au aratat ca favorizeaza aparitia cancerului, etc. Dar va-ti gandit ce s-ar intampla daca ar veni cineva si ar spune ca sunt mult mai OK decat tigarile, chiar si cu 50%. Mai ales ca investitia in tigari electronice este de maxim 50 ron pe luna, pe cand la un fumator de 200-400 ron pe luna. Un astfel de anunt ar termina o intreaga industrie din care orice stat prin accize face foarte multi bani.

Tigari Electronice – Link

 

Becuri LED Economice – 15.20$ – 69 de Leduri

5 x BRELONG E27 SMD 5730 1200LM 15W LED Corn Bulb – WARM WHITE LIGHT – Gearbest
Becuri LED Economice - 15.20$ - 69 de Leduri
Becuri LED Economice – 15.20$ – 69 de Leduri

Eu am prins o oferta cu 13$ si ceva, dar cred ca sunt ok si la acest pret, daca va hotarati sa achizitionati astfel de becuri. Alegeti pe cele WARM (alb-cald), adica putin spre culoarea galbui, fiind putin mai linistitoare fata de cele albe.

Un astfel de bec la noi este in jur de 50 ron, stiti foarte bine ca se spune ca un bec de 15W face cat unul de 100 W normal (incandescent), dar sincer, nici cu 2 becuri led din acest gen, nu ajungeti la puterea lumini unui bec de 100W normal, dar sunteti prin apropiere, eu cred ca egaleaza unul de 70W.

Am o lustra cu 3 globuri, folosesc unul cu un bec de 100W si 2 legate cu 2 becuri led din aceasta gama si pot sa zic ca am ajuns la un numitor comun, cand am nevoie de lumina puternica folosesc toate sau cel de 100W, iar in marea majoritate a timpului folosesc doar cele 2 becuri cu led de 15W (total 30W), cu unul singur nu se poate, este indeajuns pentru o camera de 15m patrati. Pe hol merge unul singur, in baie nu faceti fata doar cu unul.

Pot spune ca de 2 luni de la folosinta nu a cedat nici un led de pe becuri, deocamdata la bani investiti sunt multumit, mai ales ca in timp, imi voi recupera bani dati pe ele. deci eu zic ca este o afacere buna.

Nu cumparati becuri led mai mici de 15W cu 1200LM (lumeni), caci sunt chioare, doar lampa de veghe.

Becuri LED Economice – Link

 

Casti audio Heavy Bass 3.5MM Jack Stereo – 1.10$

SMZ – 630 Flat Cable Design Heavy Bass 3.5MM Jack Stereo Earphone – Gearbest

Casti audio Heavy Bass 3.5MM Jack Stereo - 1.10$Formatul meu de ureche nu suporta castile audio normale, pentru ca imi cad din ureche, asa ca mereu apelez la cele cu suport de silicon, fixandu-se mult mai bine in ureche, iar sunetul exterior este foarte bine estompat.

Castile sunt OK, se aud bine, tare, suficient bass, fara distorsiuni, clasandule la o clasa super-medie. Le-am folosit in medie de 50 de ore pana acum, doar in miscare (la munca), nu stand in pat si nu au suferit nici o dauna fizica.

Produsul poate fi achizitionat de aici – Link

 

Stick USB 16GB 2.0 Flash Disk  – 4.08$ – Gearbest

Stick USB 16GB 2.0 Flash Disk - 4.08$Eu am cumparat cand era pretul de 3$ si ceva. Am mai spus ca am cumparat unul de 16GB de la Carrefour, 37,5 ron, dar era un fake de 2,8GB.NU am folosit inca produsul dar l-am testat sa vad daca este fake, totul este ok, mai ales ca l-am reformatat si NTFS, care la unele stikuri nu prea vor.

Produsul poate fi achizitionat de aici – Link

 

Am sa revin si cu cele mai vechi, dar si cu cele pe care le voi achizitiona in viitor.

Daca aveti timp sa spuneti cateva cuvinte despre produsele pe care le-ati cumparat, cum sunt si cum s-au comportat in timp, le-as atasa in articol, sa lasati si link.