Asa cum am mai precizat si in articolul ProfitShare eMag VS. ProfitShare 2.0, pe 01-07-2013, am trecut la automat la versiunea Profitshare 2.0, unde toata lumea comenta caci conditiile sunt mult mai bune pentru afiliati. Un zvon super mincinos, avand in vedere explicatiile pe care le-am facut in articolul ProfitShare eMag VS. ProfitShare 2.0.

Ok, acum dupa galusca pe care am inghitit-o cu noua platforma ProfitShare 2.0, am zis sa merg inainte cu afilierea, in special pentru ca am deja comisioane platibile din veche platforma Profitshare Emag, de peste 94 ron, asa ca mai lipseste putin pana la 100 ron, sa pot scoate plata si sa abandonez.

ProfitShare 2.0A trecut aproape o luna si din experienta cu Profitshare Emag, erau comenzi mai multe anulate, dar oricum erau, se vedea o miscare.

In ultimile 30 de zile, 203 clikuri, nici o comanda, fie ea si anulata sau in asteptare, nimic, parca pe pagina Profit share se schimba doar graficul clikurilor, sau poate atat functioneaza pe contul meu cel putin.

Am mai citit pe forumuri si toti afiliati se plang ca au scazut comenzile, ca si in situatia mea, nici macar in asteptare sau anulate.

Comenzile in asteptare sunt procesate automat, sa face comanda si automat la inregistrarea comenzi intra si pe contul tau datele comenzi, cu denumire produs si pret.

Am fost la un vecin pe la calculator, cu intretinerea, mai una, mai alta, imi spune ca vrea sa cumpere un sistem audio pentru calculator si un cooler pentru placa de alimentare.

Ok, imi spun si zic, am ocazia sa testez noua platforma a lui nea ProfitShare 2.0.

 

Am facut un cont pentru el pe EMag, apelez la TeamViewer, intru la mine pe PC, iau linkurile, le trec prin ProfitShare 2.0, le postez pe acest site aici:

ProfitShare
Cele 3 clikuri profitshare.
Sterg tot istoricul din browser-ul lui, apoi deschid programepc.net, intru pe linkurile mai sus precizate, de 2-3 ori, sa fiu sigur ca intra linkurile prin toate matele browser-ului, sa fie testul veritabil, fac rapid comanda, pac-pac si gata.

Ma uit la mine Boxe Genius SW-J2.1, 12W, Negru , 3 clikuri, Ventilator Enermax UCMA8 Magma, 80 x 80 x 25 mm , 3 clikuri, ok toate bune, in regula, dar ma uit si la comenzi in asteptare, stupoare, WOW – un mare „0”.

Ei poate mai intarzie statistica, pe noua platforma Profitshare, asa ca pot sa mai astept, pana am ceva de spus.

Comanda a fost facuta putin peste 21:30 (23-07-2013), asa ca livrarea avea sa vina pe (25-07-2013). Ei uite ca a venit si comanda, iar statistica cu comanda in asteptare, nu a binevoit a fi schimbata. Normal pentru ca orice dedect al platformei duce la EVAZIUNEA si pacalirea afiliatilor.

ProfitShare 2.0 si Evaziunea
Factura Emag 24-07-2013
Uitati si dovezile comenzii:

Profitshare 2 - Produse Emag
Profitshare 2 – Produse Emag

 

 

 

 

 

Deci cum mai pot avea incredere sa fac afaceri cu o astfel de organizatie afacerista. Cate comenzi trebuie sa am, ca sa fie vazuta de aceasta platforma noua ProfitShare 2.0,  a fost testata luni bune, dar de cine ? Si care este defapt adevarul testarii, cate bug-uri au fost si unde este scris rezolvarea lor, credeti ca degeaba afiliati au inceput sa se planga caci au scazut comenzile considerabil.

Afiliati au ramas cu aceleasi linkuri, reclame si articole, au mai adaugat altele noi, logic ar fi trebuit sa le creasca comenzile, pe cand ele, odata cu trecerea la Profitshare 2.0, au scazut proportional cu logica.

Era prea bine si unde este prea bine, se gaseste un roman sa vina cu o idee tampita, avara si de rea credinta, cat timp credeti ca o sa tine asta. Afiliatul se scarbeste de ceea ce vede si automat poate va testa si el, ca mine sa vada credibilitatea lui ProfitShare 2.0.

ProfitShare 2.0 si Evaziunea Afiliatilor
Asa arata contul meu ProfitShare 2.0, in data de 27-07-2013.
Mi-am dat seama ca exista unele probleme pe acest script, este si normal, atat timp cat ai folosit platforma veche Profitshare EMag, pe care am testat-o si pe aceasta la timpul ei, in acelasi mod si am fost surprins sa vad ca se misca foarte bine, rapid si corect.

ProfitShare 2.0 a picat la acest test, asta inseamna intrun mod destul de logic – Evaziune, statul neputand intra in posesia nenorocitului de TVA, pentru ca ProfitShare 2.0, ma inselat, de unde sa stiu eu ca nu am avut 100 de comenzi.

Dar ce mai conteaza ce comenzi am avut, totul e bine macar ca acum am vazut si testat, oportunitatile super negative pe care le ofera ProfitShare 2.0, aceste fiind reducerea cu peste 40%, din castigul pe care il aducea Profitshare EMag, plus ca acum, ai sa vezi o comanda in asteptare cand are chef „Platforma ProfitShare 2.0” sau mai bine zis, cei care o manuiesc.

— ADIO PROFITSHARE 2.0 —