Router Wireless Portabil LTE GSM 4G Wifi Router Wireless cu doua sim-uri si baterie de 5200mAh este un dispozitiv necesar celor care stau conectati toata ziua la internet si celor care job-ul le impune miscare continua, in special pentru reteaua 4G care consuma destul de mult din bateria telefonului.

Un dublu pro pentru acest Router Wireless Portabil, este economisirea energiei, odata prin conectarea telefonului la internet prin wireless, fiind cel mai economic sistem de date (conectare internet), dar si incarcarea telefonului tot de la router pentru ca acesta este echipat cu o baterie de 5200mAh.

Configuratie LTE GSM 4G Wifi Router Wireless Dongle Mifi with 5200mAh Power Bank two SIM Card Slot RJ45 Port

With Modem Function:Yes
Products Status:Stock
Package:Yes
Wi-Fi Transmission Standard:802.11n
Supports WDS:No
Supports WPS:Yes
Firewall:Yes
Application:Soho
Wireless:Wireless
Type:Wireless
Wi-Fi Transmission Rate:150 Mbps
Standards And Protocols:Wi-Fi 802.11g,Wi-Fi 802.11b,Wi-Fi 802.11n
VPN:Yes
Function:Firewall,QoS
Number of USB Interfaces:1
Wi-Fi Supported Frequency:2.4G
Model Number:LR511A
Brand Name:OEM
Max. LAN Data Rate:150Mbps
Wi-Fi Transmission Speed:150Mbps
Color:White
Network:TDD-LTE,FDD-LTE, TD-SCDMA,HSPA+,HSPA, HSDPA,UMTS,EDGE,GPRS
Power Bank:5200mAh
Number of attached users:10 user
Standby time:300 H
Endurance time:18 H(LTE),20H(UMTS)
Certificate:CE/RoHs
Supports VPN:No

Router Wireless Portabil

Router Wireless Portabil LTE GSM 4G Wifi Router Wireless cu 2 SimCard

Mai multe detalii ne sunt date de ” MihaiC ” care detine acest Router Wireless Portabil „LTE GSM 4G Wifi Router Wireless”:

Revin cu amanunte pentru cei care poate citesc si vor cumpara acest mini-router + power bank care are toate benzile posibile pe 4G, mai putin cea de 800 FDD dar Vodafone, Orange si Telekom merg si-n FDD 1800. Pentru cei care folosesc DIGI 4G repet ca are cele 2 benzi necesare TDD banda 38 si 41. In 3G are ce trebuie pentru toti operatorii 900/2100.

Deci, pana la urma am rezolvat cu setarile pe ambele sim-uri…este dual SIM, un micro sim si un sim normal,pe amandoua merge atat 3G, cat si 4G.
Pe mini-router este un buton sus in „capul” device-ului pe care scrie MENU. Cand apesi cateva secunde se inchide si schimba SIM 1 cu SIM2 si invers.

Raportat la ce te intrebam mai sus ca nu-mi retinea decat ultimul APN setat, am descoperit misterul : in aplicatia cu care vine si se descarca in calculator cu cablul de date sunt salvate amandoua dar daca scoti o cartela sau chiar pe amandoua si apoi le bagi la loc trebuie sterse APN-urile existente chiar daca sunt corect configurate si facute din nou. Asta ar fi singurul mic inconvenient,banuiesc ca producatorul a presupus ca daca ai bagat cele 2 cartele si ai setat APN-urile corespunzatoare fiecareia… nu le mai scoti cum am facut eu. Concluzia este ca daca le scoti faci din nou setarile.

In rest, e excelent pentru cei care vor sa aiba wifi mobil ca sa nu consume bateria propriului telefon. In 4G ne-am conectat la el 10 insi cum spune in specificatiile tehnice si mergea rezonabil la toti.
Ce mi se pare ca nu e la parametri specificati de producatori ar fi bateria de 5200 Mah, dupa prima incarcare completa m-a tinut aproape 10 ore pe net,ma asteptam la mai mult. Nasol este ca incarcarea dureaza cam 12-13 ore, cu incarcator de 1A. Dar in cazul meu la serviciu il tin in priza iar cand ma deplasez mi-a tinut 10 ore in conditiile in care mi-am incarcat si telefonul TCL cu baterie de 3000 Mah de la 60% la 100%, de curiozitate desigur. :))

Vi-l recomand chit ca e scumput la 85 dolari dar merita investitia,iar vanzatorul asta de la care am cumparat s-a miscat repede,mi-a trimis prin PostNL dar a sosit la posta vamala din pacate…dar in 16 zile.

LINK – LTE GSM 4G Wifi Router Wireless Dongle Mifi with 5200mAh Power Bank two SIM Card Slot RJ45 Port

Asa ca astfel de device-uri, devin usor-usor o necesitate, asta pentru ca internetul 4G devine din ce in ce mai disponibil si la preturi foarte avantajoase sau chiar gratis, aka Digi 4G.