In urma concursului de aici si sustinut de B2Cbuying, am facut o lista cu cerintele utilizatorilor si am trimis-o magazinului. Este bine ca B2Cbuying incearca sa integreze unele cereri (sistem puncte) si in timp poate implementeaza cat mai multe.

Au reusit totusi sa implementeze sistemul cu puncte de fidelizare, acest sistem de puncte se distribuie in mai multe moduri.

Sistem puncte B2Cbuying
– referali – 50 puncte (50 centi)
– comanda facuta de referal – 5 puncte (5 centi)
– 1% din valuarea comenzii pentru cumparator, adica 1 cent la 1$

Sistemul de puncte este bun si pentru magazin si pentru cumparatori si pentru cei care isi indruma prietenii, colegii sa cumpere de la acest magazin.

Si Pandawill are acest sistem, exact la fel doar ca ei pentru fiecare referal platesc doar 1 cent si 2-4 centi cand se referalul comanda, cred ca depinde de suma pe care o cheltuie referalul in magazin.

Pentru a strange referali va trebuie linkul de referal, acest link il gasiti in contul vostru de pe B2Cbuying in sectiunea „Referred Friends”. Linkul arata sub aceasta forma:

"https://www.b2cbuying.com/rewardpoints/index/goReferral/referrer/17/"

Linkul il puteti posta (atasa) unde doriti, oricine face cont pe B2Cbuying si comanda orice, primiti 0.50$ plus 0.05$ pentru fiecare comanda, precizez, doar in cazul in care referalul comanda un produs.

Va arat o imagine din contul meu de pe Pandawill, nici nu stiti in timp, cat puteti strange intr-un sistem foarte bine platit ca pe B2Cbuying, pe Pandawill, abia am facut 2, 34$,  cu centul lor.

pandawill system points

Nu e important asta, dar daca tot recomanzi un magazin, macar sa fi platit de ei ca le faci reclama… NU ??? Deci daca aveti de gand sa folositi linkuri spre magazine, cautati daca au aceste sistem de puncte fidelizare, nu strica, dar nici nu te imbogatesti.

Cand comanzi un produs de pe aceste magazine, folosesti aceste puncte de fidelizare pentru a scadea din valuarea comenzii.

Ceea ce este Ok, pentru cei care comanda pana pe 14 februarie (Valentine’s day), primesc si un cadou la alegere, constand in 2 brelocuri, dar mai multe detalii gasiti aici.