Sistem puncte B2Cbuying

16

In urma concursului de aici si sustinut de B2Cbuying, am facut o lista cu cerintele utilizatorilor si am trimis-o magazinului. Este bine ca B2Cbuying incearca sa integreze unele cereri (sistem puncte) si in timp poate implementeaza cat mai multe.

Au reusit totusi sa implementeze sistemul cu puncte de fidelizare, acest sistem de puncte se distribuie in mai multe moduri.

Sistem puncte B2Cbuying
– referali – 50 puncte (50 centi)
– comanda facuta de referal – 5 puncte (5 centi)
– 1% din valuarea comenzii pentru cumparator, adica 1 cent la 1$

Sistemul de puncte este bun si pentru magazin si pentru cumparatori si pentru cei care isi indruma prietenii, colegii sa cumpere de la acest magazin.

Si Pandawill are acest sistem, exact la fel doar ca ei pentru fiecare referal platesc doar 1 cent si 2-4 centi cand se referalul comanda, cred ca depinde de suma pe care o cheltuie referalul in magazin.

Pentru a strange referali va trebuie linkul de referal, acest link il gasiti in contul vostru de pe B2Cbuying in sectiunea „Referred Friends”. Linkul arata sub aceasta forma:

"https://www.b2cbuying.com/rewardpoints/index/goReferral/referrer/17/"

Linkul il puteti posta (atasa) unde doriti, oricine face cont pe B2Cbuying si comanda orice, primiti 0.50$ plus 0.05$ pentru fiecare comanda, precizez, doar in cazul in care referalul comanda un produs.

Va arat o imagine din contul meu de pe Pandawill, nici nu stiti in timp, cat puteti strange intr-un sistem foarte bine platit ca pe B2Cbuying, pe Pandawill, abia am facut 2, 34$,  cu centul lor.

pandawill system points

Nu e important asta, dar daca tot recomanzi un magazin, macar sa fi platit de ei ca le faci reclama… NU ??? Deci daca aveti de gand sa folositi linkuri spre magazine, cautati daca au aceste sistem de puncte fidelizare, nu strica, dar nici nu te imbogatesti.

Cand comanzi un produs de pe aceste magazine, folosesti aceste puncte de fidelizare pentru a scadea din valuarea comenzii.

Ceea ce este Ok, pentru cei care comanda pana pe 14 februarie (Valentine’s day), primesc si un cadou la alegere, constand in 2 brelocuri, dar mai multe detalii gasiti aici.

16 Comentarii

 1. Apropo de b2c, care a fost cel mai scurt timp de livrare la usa de la data comenzii?

 2. @duyca
  Dupa cate imi aduc aminte 13 zile, daca nu ma insel, nu imi aduc aminte mai putin, dar nici din alta parte mai putin de atat. Asta cand mergea totul ok.

 3. @Ilie
  Ambele telefoane sunt Ok. Dar daca folosesti netul, iti recomand THL t6, pentru ca are si frecventa de 900MHz.
  Plus ca este si octacore.
  Cu postnl, dar http://www.b2cbuying.com, in romania oricum trimit cu postnl ca sa nu platesti taxe, garantie internationala din china nu gasesti.

 4. Thl am cumparat si eu pentru un amic si chiar m-a uimit ca si telefon. Amicul il are de 2-3 luni si inca nu s-a plans de el.

 5. @Ilie, da, despre Thl T6 pro este vorba. Cu lenovo nu am avut experienta, dar memoria 4gb interna ma gandesc ca este cam mica.
  Eu am dat comanda de TCl s720

 6. Da, prin PayPal, Comanda am dat-o pe 2.2 si nu inteleg de ce nici acu nu am a ajuns in olanda 🙁

 7. Nu-i bai. Sa scrieti p’aici despre cum se misca telefonul. Stiti ceva despre aceasta firma TCL?

 8. @Ilie
  Am scris comentariul, dar cred ca am uitat sa dau „Trimite”.
  Nu optez nici eu ca duyca, pe Lenovo s850, pentru ca este mare 5.5″ si rezolutia nici macar nu e HD. Mai bine mergi pe THL.

 9. @Ilie
  Te duci la banca si ceri atasarea cardului de contul tau PayPal.

Si parerea ta... conteaza.