Dupa cum stiti, am detinut pana acum un THL w100, la care touchscreen-ul ma lasase in partea de sus, dar isi facea treaba putin mai chinuit.

Comandasem un  touchscreen 26$, il detin de 2 luni de zile, tot amanand schimbarea lui (bine am facut), dar azi ma jucam un joculet de pe facebook, cu cubulete, habar nu am cum ii zice dar gen Jewel , dar la primul rand de sus nu puteam actiona, asa ca dupa ce m-am plictisit, m-am pus sa schimb touchscreen-ul.

A fost ata de bine lipit, incat mai mult l-am spart decat sa-l scot finut, astfel sa-mi ramana si garnitura, dar odata ce am inceput nu aveam cum sa mai dau inapoi, asa ca am fortat prea mult display-ul, ca in final dupa ce montez touchscreen-ul, incerc sa vedem daca totul e in ordine inainte de montare.

Ghinion… display-ul nu afisa decat liniute verticale, macar aveam sunet. Ca sa poti sa demontezi tot, exista posibilitatea sa rupi o fisa, asa ca am incercat, asa cum am schimbat la multe telefoane touchscreen-urile, sa scot touchscreen-ul direct prin fata.

Ei dar asta este lipiciul aplicat in China este mult prea puternic si prea dur, nelasand posibilitatea schimbarii usoare, deci grija mare daca faceti o schimbare de touchscreen.

Deocamdata pana achizitionez alt telefon, o sa fiu mai putin prezent in cursul zilei, adica deloc, penibil este ca am aruncat toate spanurile pe care le mai aveam si acum nu mai detin nici un telefon.

HAHA, sunt nevoit sa vad cum este viata fara telefon in buzunar.

Care aveti nevoie de un touchscreen, baterii placa de baza, etc, de la un THL w100, anuntati-ma.