Aida64 Extreme Edition

Aida64 Extreme Edition

Aida64 este fostul Everest, care a fost preluat de catre Aida si dezvoltat mai departe. Aida64 este un program de informatii hardware a calculatorului pe care il detineti, putand afla informatii care deobicei nu sunt trecute pe descrierea componentelor hardware pe care le-ati  achizitionat sau nu le mai stiti.

Aida64 este de mare ajutor atunci cand vreti sa faceti un upgrade la pc, pentru ca atunci cand vrei sa cumperi o alta componenta hardware, trebuie sa sti foarte bine detaliile pc-ului tau pentru a sti daca se potriveste in sistemul tau, astfel risti sa arunci bani pe fereastra.

Acum totusi daca cumperi online, ai posibilitatea sa returnezi produsul in 30 de zile, dar oricum vei pierde din bani, de aceea este bine sa fi sigur de ceea ce achizitionezi, scapand de dureri de cap si de nervi, invinuindu-va “Ce prost am fost…” sau ” Nu am stiut ca nu merge.”

Aida64 Extreme EditionDeci in mare parte Aida64 Extreme Edition, este un program care nu ar trebui sa lipseasca din visteria programe utile a pc-ului nostru. In afara de specificatiile vaste pe care le poate reda despre componentele hardware, mai vine si cu informatii suplimentare, precum paginile web unde putem gasi driveri aferenti fiecarei componente sau informatii de la producator, temperaturile pentru CPU, GPU, HDD si palca de baza, precum si RPM-ul (rotatii pe minut) fiecarui ventilator (cooler) important.

 

Am sa incerc sa fac cateva articole speciale pentru fiecare componenta in parte, in special pentru placile video, care marketing-ul pacaleste cumaratorul cu memoria imensa pe care o arunca in placa video, da cum spuneam asta e o alta poveste.

Oricum Aida64 Extreme Edition, ramane unul din cele mai performate programe de informatii hardware, cu care avem ocazia sa ne cunoastem mai bine ceea ce exista fizic in unitatea calculatorului, dar si ce misca acolo.

Puteti descarca Aida64 Extreme Edition.

[button color=”blue” size=”large” gradient1=”” gradient2=”” link=”http://www.aida64.com/downloads” target=”blank” rel=”nofollow”]Aida64 Extreme Edition[/button]

6 comentarii la „Aida64 Extreme Edition”

  1. Ai grija cu Aida pe site-ul asta, ar putea sa nu placa la Google….oricum linkul de descarcare duce tot pe aceasta pagina.

  2. Bine ca am gresit linkul, face rau si la Aida, pana acum faceau rau la programe de descarcat de pe Youtube. Tre’ sa fi calugar…

  3. Do not use stability test on nvida graphic card!!! It will ireversibile demage your nvidia frame buffer chip . I have 2 nvidia gt 545 graphic cards and they worked flawless with the latest nvida driver 355.60 on win7 X64. After I used stability test over gpu, both graphic card shows severe tearing image. No vertical sync or triple buffer feature helps . So be advice!

    Nu folositi testul de stabilitate pentru placile video nvidia . Programul va defecta ireparabil cipul “frame buffer” de pe placa video . Eu am 2 placi video, nvidia gt 545, care au functionat perfect cu ultimul driver nvidia 355.60 pe win7 X64. Dupa ce am strasat placile video cu optiunea stability test, am constat cu placile produc rupturi de imagine cind freimu-rile se schimba foarte repede intr-un clip video . Am incercat sa setez optiunea “vertical sync” “on” si “triple buffer” “on” dar nu ajuta. Asadar fiti atenti!

  4. PUR SI SIMPLU MI-A APARUT PE ECRAN,CALCULATORUL NU MAI RASPUNDE CORECT LA NICIUN CLIC,SI NICI NU IL POT INCHIDE,CE SA FAC IN ACEASTA SITUATIE?

Lasă un răspuns