BSPlayer Player Video Gratis

bsplayer player

BSPlayer este cel mai popular player video, pe care il cunosc. A ajuns popular pentru ca a fost gratuit, cred ca primul player video tradus in limba romana, o interfata usor de manevrat, simplu. A fost imbunatatit cu codecuri descarcate online  la instalarea player-ului (optional).

Un mare atu al player-ului BS Player este gasirea si descarcarea subtitrari, mai defectuasa la inceput, dar un serviciu foarte bun si stabil la ultimile versiuni, introducand conexiunea cu cele 3 site-uri dedicate subtitrarilor, dar si obtiunea selectari limbi dorite, la care inainte trebuia sa cauti “rum”, prin toate limbile lumii.

BSPlayer poate reda cam toate fisierele video, chiar si cele Full HD 1080 px, dar pana aici, la cele 4K, sincer nu prea da rezultate, dar am sa revin asupra fisierelor video 4K intr-un articol dedicat.

BSPlayer Player

[tabs tab1=”Download Home Source” tab2=”Download DropBox”]

[tab id=1][button color=”blue” size=”small” gradient1=”” gradient2=”” link=”http://www.bsplayer.com/bsplayer-romanian/download-free.html” rel=”external nofollow” target=”blank”]Download BSPlayer[/button][/tab]
[tab id=2][button color=”red” size=”small” gradient1=”” gradient2=”” link=”https://www.dropbox.com/s/2ed6venuao5agc4/BSPlayer2.63%5Bprogramepc.net%5D.rar” rel=”external nofollow” target=”blank”]Download BSPlayer[/button][/tab]
[/tabs]

Lasă un răspuns