Cerinte si retragere din ProfitShare 2.0

Cerinte si retragere din ProfitShare 2.0

Stiu ca suna putin penibil, adica daca ma retrag din ProfitShare 2.0 de ce mai am si cerinte de la aceasta platforma. Fac asta pentru ca poate vreodata voi reveni, desi unele probleme ale platformei ProfitShare 2.0 se pare ca s-au rezolvat (vezi articol – ProfitShare 2.0 Evaziune si Pacalirea Afiliatilor), am decis sa ma retrag din afiliere, dar voi urmari actiunea din culise.

Am scos reclamele cu campaniile Profitshare, pentru ca sincer nu se mai merita, au ramas unele linkuri, in jur de 10.
Cand ProfitShare 2.0, va ajunge la versiunea “Stable”, iar sistemul de comisionare va creste, sau va fi implementat sistem de plata gen Google Adsense, unde nu platesc nici CAS, CASS si nici impozit sau cum a fost in ProfitShare Emag.

Mult prea complicat, pentru mult prea putin. Comisionul real, net, ajungand la 1,6% din pretul produsului, nu mai zic ca in spate sta un concurent imens, cu suprascrierea cookie-urilor prin “Newsletter”.
Macar pentru cei PFN (persoane fizice neautorizate)  sa se poata face ceva, ceilalti au deducere, cum am mai precizat, tot in cei mici se da cu biciul.

Plata prin PayPal sau Voucher

Nu puteti face plata si prin PayPal, fiti putin mai rapizi la plati, ar fi cel mai comod prin PayPal, ce facem cu cel care nu are card, se roaga de unul si de altul, sa foloseasca datele lui si cardul pentru a scoate plata.

Alta alternativa care ar fi, sa se duca la BANCA, sa faca un card plus deschiderea unui cont pentru cardul respectiv, 30-40 ron anual pentru intretinerea contului si 10-20 ron pentru emiterea cardului.
Deci in jur de 50 ron ca sa scoti o amarata de suta de roni, aiurea suna RONI, a se citi lei.
Inteleg ca sunt oameni care vor sa vina in fata sefului cu o idee buna, cu care se mai poate scoate niste banuti si in consecinta, sa mai mareasca putin profitul, dar…, orice profit duce in saracia afiliatului, defapt asta sa si intamplat.

 
O sa vedem ce se va intampla, pentru ca Romanul s-a schimbat enorm si se complace cu orice situatie, totusi mai sunt si uni care vor munci mai mult pentru mai putin, uni care nu ii va mai interesa aceasta activitate, ramanand doar cu munca din spate si alti care vor renunta total. Mai exista o categorie, cei noi veniti, dar nu vreau sa o comentez.

Timpul va decide soarta pentru orice actiune.

2 comentarii la „Cerinte si retragere din ProfitShare 2.0”

  1. Salut. Sunt nou pe aici, si scriu ptr. prima data. Dar am o intrebare, platile intradevar intarzie foarte mult, am citit pe blogul lor, ca pe 22 intri in inregistrare de plata, practic te pune in asteptare, apoi uneori scriau ca pana in data de 5 se fac platile, pe alt link din acelasi blog, scria ca pe data de 5 se fac platile. Acum e in data de 9 si eu inca nu am primit plata. Intrebarea mea este urmatoarea. Tu cand ai primit plata? sau stii cazuri in care a intarziat mult ? Multumesc, sper sa raspunzi. Eu oricum le-am trimis un mail.

  2. Am primit plata pe 4 sau 5, platile se fac pana pe data de 5 a fiecare-i luni.

    Vorbeste cu ei de ce nu ti-au trimis plata, totusi sper ca ai facut cei trei pasi pentru validarea platii.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.