ConvertXToDVD All in DVD Convertor Video

ConvertXToDVD 5 – Unul din cele mai bune programe de realizat DVD-uri, compatibil cu orice DVDPlayer, din formate precum: avi, divx, xvid, flv, mpeg, wmv in dvd , este ConvertXtoDVD 5 video converter, atat la calitatea imagini cat si la cea audio.  Un atu imens pe care il  are ConvertXtoDVD 5 este subtitrarea , care poate fi  selectabila din meniul programului atat la marimea  ei cat si la selectarea randurilor pe film.

Totusi  suporta doar subtitrari cu extensia .srt, dar se poate rezolva cu Subtitle Workshop 2.5.1. Are o viteza mare de procesare a conversiei (1,5x) ,  depinde si de procesorul pe care il detineti.

Conversia cu  ConvertXtoDVD 5 dureaza cam 1-2 ore, partea buna este ca poti transforma si 3-4 filme odata. Puteti opta ca dupa terminarea conversiei sa scrie direct pe DVD.

ConvertXToDVD 5 –  All in DVD

Exista posibilitatea sa introduceti pana la 6-7 filme pe un DVD, pe care le comprima  automat, in intervalul de 4,5GB sau 9GB cat are un blank DVD, normal caci daca introduceti mai multe filme pe un DVD, calitatea va avea de suferit. Aveti posibilitatea sa creati meniuri diversificate, alegand din sabloanele de meniu pe care le detine ConvertXtoDVD 5.

VSO.ConvertXtoDVD.v5.3.0.9. – mega

VSO ConvertXtoDVD 5.1.0.15 – Mega

Lasă un răspuns