Cum poti descarca videoclipuri de pe Livestream sau orice site

Sunt foarte multe surse de unde nu putem descarca fisiere video ( Livestream ), dar toate au o rezolvare. Nu vorbim despre site-urile cunoscute la care sunt foarte multe programe si utilitati pentru a face asta, dar exista si surse de unde nu se poate nimic ca sa poti descarca.

In principal cea mai plauzibila idee de a putea intra in posesia clipului, este sa faci captura la imagine si da merge si aceasta destul de bine si cu o calitate acceptabila, eu am incercat cu Camtasia, cu precizarea sa selectati inregistrarea sunetului din sistem, in mod ecran full, pentru o calitate mai buna a imagini, eu am facut doua capturi pentru a demonstra unui user, ca se merita daca isi doreste un clip foarte mult si nu are cum sa intre in posesia lui.

Uite cum arata captura cu Camtasia, 2 versiuni:
1600×900
728×408
Link fisier video – Descarca

Apoi am testat un alt program cu care am reusit sa descarc de pe Livestream, nu am testat si alte site-uri de gen, de unde nu prea se poate descarca, dar Livestream este unul dintre ele. Suporta cel putin 40 website-uri video, dar si unele pe care nu le recunoaste, dar totusi descarca, asa cum este cazul site-ului Livestream.com.

Am facut si un mic video, asta ca sa nu ziceti ca spun bazaconii.

[youtube id=”2YqSFTRbhAI” width=”650″ height=”350″]

Puteti descarca programul de aici: – Descarca

9 comentarii la „Cum poti descarca videoclipuri de pe Livestream sau orice site”

  1. Ce cheie ?
    Am uitat sa precizez, programul e trial 3 zile, asa ca descarca la greu primele 3 zile. Daca vrei inataleaza sub urmarirea unui program bun de uninstall, dupa 3 zile dezinstalezi si reinstalezi.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.