Facturi utilitati disparitia sau intarzierea lor

Facturi utilitati disparitia sau intarzierea lor – Intarzierea sau neajungerea facturilor in cutia postala, devine un fapt cat mai des intalnit, asa ca un membru al familiei trebuie sa petreaca pe drumuri, pe la fiecare punct de plata al fiecare-i firme.

Desi pentru mine este foarte usor plata la un punct Pay-Point pentru facturi utilitati, care exista chiar in blocul meu, nu ma pasioneaza plata prin card, adica cand cineva are timp sa piarda 5 minute pentru plata, de ce sa o fac eu online pentru care as pierde acelasi timp, plus ca trebuie sa fac conturi sau sa folosesc serviciul “PayU”, dar are taxa de deschidere de 95 euro, pui mei, prin care poti plati toate utlitatile, dar inca nu vreau sa ma complic.

Numai ca in aceasta luna am fost “achitat” de doua facturi ( electrica si RDS-ul), ca sa nu pun membrul familiei pe doua drumuri, am mai facut un cont la Electrica Furnizare, la RDS aveam cont, asa ca am reusit sa scot cele doua facturi care-mi lipseau.

Daca nu aveti imprimanta, orice pas este nul, sau puteti pune pe un stick fisierele PDF si cu ocazia asta aveti un drum valid la vecina aia de la 3 buna rau (la suflet), sau vecinul… de ce sa fiu rau, chiar daca aveti, spuneti ca sa stricat.

Deci… nu vine factura, cont, imprimanta si gata.

2 comentarii la „Facturi utilitati disparitia sau intarzierea lor”

 1. Buna,
  Nu inteleg mare lucru din articolul acesta al tau…
  Deci ti-ai facut cont la electrica pe site si nu mai platesti prin Pay-Point si/sau PayU ?
  As dori articolul “reformulat”…

 2. Nu ai inteles tu, de ce as reformula.
  Poti plati prin PayU, dar deschiderea contului PayU este 95 euro, “ceea ce nu imi sta in fire”.
  Prin Pay-Point poti plati dar iti trebuie acel cod de bare de pe factura, daca nu ai una mai veche, care are acelasi cod, trebuie sa faci contul sa spunem la electrica, pentru a scoate factura, iar daca ai o factura veche tot trebuie sa faci cont ca sa vezi cat ai de plata, dar nu mai ai nevoie sa o imprimi.

  Acum am fost mai explicit ?!!!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.