Google Update devasteaza traficul

Traficul pe ProgramePC.com a fost si el afectat, acum cu 40% mai putin, totul se intampla brusc. A inceput cu 4 septembrie la mine, desi alti stau in aceasta ipostaza de doua saptamani, cu pana la 90%, sau primesc vizite multe de prin Asia, in mare parte.

Toate indexarile sunt vraiste, stiu sigur ca isi va reveni, s-a mai intamplat, dar de cate ori intervine un Google Update, cu un sistem de algoritm putin mmodificat, totul o i-a razna, poate ca va mai dura 2 saptamani.

Normal dupa acest impact urmeaza si un update Pagerank Google, care este anul acesta cel mai asteptat si multe predictii au esuat pe aceasta tema, ultimul Update Pagerank a fost pe 4 februarie. Eu unul nu ma dau in vant dupa pagerank, nu prea ii dau importanta, dar scaderea traficului te pune pe ganduri la prima impresie, nestiind ce se intampla.

Acum asteptam sa vedem cum se comporta in decursul a 2 luni ca sa putem sa ne dam seama cam ce a mai schimbat Google prin algoritm, fiecare din webmasteri, vor simti unele modificari pe parcurs.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.