Googleads.g.doubleclick.net / referral in Google Analytics

Uite ca am devenit partener Google AdWords, fara voia mea si fara cont, dar conform lui Google Analytics, am referali din googleads.g.doubleclick.net, acesta adresa fiind “casa” reclamelor Google Adsense.

Eu dupa cum am precizat nu am nici cont si nici bani sa fac o astfel de campanie cu reclama la “CE???”, ma intreb si eu. Dar cred ca cineva a testat sitele programepc.net, pe o campanie mica, avand mai multe zile, refereri din aceste reclame, in jur de 4-5 pe zi, nu mult dar surprinzator.

Cautand pe net, nu am gasit nimic concis, doar evaziv si suna cam asa:

Firstly (Optimistic): one of your users may be advertise him/her personal page or web log or her favourite content.

Secondly (Pessimistic) : any person may started any advertisement (may be video ads) that should have illegal or not trusted bases. Then required link for her ads shown as you domain. For example if I want start any ads about fake drag then showing tel number on ads would be enough for me. But google request url to complete process.

E cam aiurea sa vezi campanii  Google AdWords, fara stirea ta, dar te face curios sa vezi la ce si de ce, care e interesul si ce vinde persoana respectiva si exista la mine pe site. Curiozitatea asta, haha, oricum vad ca a scazut intensitatea, sper sa ma lase in pace. Oricum Google are secretele lui si nu prea ai cum sa urmaresti calea adevarului, de aceea si aceasta ceata in privinta altor useri care sau confruntat cu aceasta problema.

Googleads.g.doubleclick.net

Nu trebuie sa dezlegam orice mister, caci ce ar fi lumea fara ele. Plictiseala.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.