K-Lite Codec Pack codec video audio

K-Lite Codec Pack codec video audio

Daca nu stiati, K-Lite Codec Pack este unul din cele mai complexe codecuri video / audio. Nu aveti nevoie decat de acest codec, nu este recomandat sa utilizati mai multe codecuri in acelasi timp.

Pentru ca K-Lite Codec Pack acopera toata gama de codecuri si exista posibilitatea sa faca conflict, in asa fel incat mai mult stricati decat sa mearga mai bine.

K-Lite Codec

Este unul din cele mai bune codecuri video existente, daca nu cel mai bun, cuprinde toate formatele video si este facut sa nu existe conflicte intre codecuri.

Pentru ca asta se intampla atunci cand instalam mai multe codecuri pentru anumite extensi video-audio. Este cel mai bine sa alegem un program multi codec gen K-Lite pentru a nu ne confrunta cu aceasta problema de conflict.

K-lite Codec simte orice player video aveti in calculator (ex. BS Player…) si se agata de el pentru a rula codecurile.  Va permite la instalare sa optati pentru codecurile pe care le vreti sau sa le instalati pe toate, inclusiv video si audio.

KLite Codec va permite sa instalati si playerul video “Media player Classic”, un player video foarte bun, rapid si foarte stabil.

Compatibil cu Windows 2000, XP, 2003, Vista, Windows 7, 8, 10.

 Download K-Lite Codec Pack Full 14.9.9 – Full

Lasă un răspuns