Microsoft Office 2016 Standard Microsoft Word Excel

Microsoft Office 2016 Standard

Microsoft Office 2016 – modificare a unuia dintre cele mai importante produse ale companiei.

Microsoft Office 2016 iși demonstrează modul în ziua de azi asa cum a schimbat modul de abordare in a crea documente și de a lucra cu ele. Așa cum sa demonstrat au reușind să facă schimbări minore pentru laptop, tabletă sau smartphone. Prin urmare, Oficiul 2016 încerca să facă un concept diferit. Aproape toate elementele cheie în aceasta versiune au fost dezvoltate de la zero, iar unele aplicații au fost orientate spre un singur stil de muncă, indiferent de platforma hardware. Acestea sunt concepute pentru a oferi de obicei funcționalitate pe orice dispozitiv, ajustând automat interfața sa cu parametrii ecranului curent și resursele de sistem disponibile.

Pachetul contine:

Microsoft Office Standard 2016

• Microsoft Word 2016
• Microsoft Excel 2016
• Microsoft PowerPoint 2016
• Microsoft OneNote 2016
• Microsoft Outlook 2016

Microsoft Word

O noua versiune a procesorului de text cu caracteristici avansate pentru a crea documente. Word 2016 oferă oportunități suplimentare pentru a lucra cu documente. Noul regim a devenit mai ușor de citit și nu distrage atenția, funcționează foarte bine pe tablete. În plus, îmbunătățirea caracteristici de colaborare. Conexiunea directă la stocarea web și funcția simplificată de revizuire, în special corecțiile și note adăugate.

Microsoft Excel

Un instrument de afaceri dinamic pentru a face deciziile corecte pe baza analizei datelor existente, folosind instrumente și funcții avansate. În primul rând se află noul look de Excel. El a cruțat detalii inutile, dar este, de asemenea proiectat pentru rezultate profesionale rapide. Aceasta a adăugat multe caracteristici pentru a ajuta navigarea la cantitatea mare de numere și de a crea o imagine convingătoare a datelor, ceea ce duce la decizii mai bune.

Microsoft PowerPoint

Un program puternic pentru a crea prezentări, inclusiv pentru laptop-uri, cu navigare îmbunătățită, susține animație, audio și video – chiar și în high definition. Microsoft PowerPoint 2013 dispune de o interfață mai intuitivă, adaptate la Tablete PC și telefoane touch screen. Modul difuzor este ajustat automat în funcție de parametrii proiectorului și poate fi utilizat chiar pe un singur monitor. Temele au acum mai multe opțiuni pentru a simplifica proiectarea și atunci când lucrează împreună, puteți adăuga comentarii pune o întrebare sau cere o revizuire.

Microsoft OneNote

Este un notebook digital care servește pentru a stoca o varietate de informații și partajare. Deschiderea OneNote 2013, veți observa imediat noul design, care ajută să se concentreze pe gândurile și ideile și nu pe interfata. Datorită integrarea deplină cu nor poate fi eliberat din fișierele hard disk, asigurând în același timp accesul la note și alte date de oriunde, folosind aproape orice dispozitiv mobil, tablet PC și browsere.

Microsoft Outlook

Client de e-mail cu un set extins de noi instrumente, suport pentru diverse servicii web și rețele sociale. Când deschideți Outlook, se va observa imediat noul său aspect. Acum Microsoft Outlook este mai concis si va ajuta sa va concentrati pe principalele performanțe în e-mail, calendare și contacte.

Asteptati 5 secunde, dupa rularea linkului, > click dreapta sus.
Apoi click pe > “Download through your browser” sau “Descarca prin Browser”.

Download Microsoft Office 2016 Standard 32 biti – Mega

Download Microsoft Office 2016 Standard 64 biti – Mega

3 comentarii la „Microsoft Office 2016 Standard Microsoft Word Excel”

  1. @Vasile

    Merge, doar ce am testat, urmeaza pasii.

    Asteptati 5 secunde, dupa rularea linkului, > click dreapta sus. “Skip”
    Apoi click pe > “Download through your browser” sau “Descarca prin Browser”.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.