Nova Recruitment Services Ltd Romania – Aurelia Dobrescu

Nova Recruitment Services Ltd Romania - Aurelia Dobrescu

Pentru ca sunt foarte multe oferte de munca in toate tarile comunitare, marea majoritate sunt ţepe, tzepe, fake, tepe. Asa ca mai editez si eu una (Nova Recruitment Services Ltd) pe care am descoperit-o pe OLX, asta pentru ca pe tot netul nu gasesti nici o informatie, iar adresarea unei intrebari in limba engleza pe un website afara nu este la indemana oricui, mai ales din nepasare, sau din isteria de a pleca din aceasta tara frumoasa, dar legiuita de politicieni si patroni (toate natiile) nenorociti. Isteria se naste din neputinta.

Dar sa citez anuntul pentru ca am sa fac plangere la OLX ca sa fie sters.

Oferta de munca in Anglia pe OLX suna cam asa:

“Fabrica de ciocolata Cadbury din Birmingham ofera locuri de munca

Nova Recruitment Services Ltd este o agentie de recrutare si plasare a fortei de munca in strainatate, cu sediul in Birmingham si cu experienta de 20 ani in domeniul resurselor umane. Recrutam candidati din toate localitatile din Romania, dispunand de o paleta larga de oferte de munca in Birmingham. Oferim:
Salarii ce variaza intre 1.200 si 2.500 lire sterline,in functie de orele suplimentare,minim 9 ore/zi-

Contract Individual de Munca pe perioada de 3 luni cu posibilitate de prelungire
Cazarea va fi asigurata gratuit in camera dubla(twin) de 2 persoane-in apartamentele fabricii-
Transportul este asigurat cu conditia rambursarii dupa primele 2 saptamani-aproximativ 100 lire-
Se cere:
Varsta : 18 -50 ani
Limba : constituie un avantaj pentru prelungirea contractului si demararea actelor necesare in cazul in care doriti sa ramaneti in U.K
Acceptam si au prioritate cuplurile
Persoane apte de munca din punct de vedere psihic si fizic
Persoane dinamice , energice si cu abilitatea de a se integra intr-un grup
Costuri:

200 lei – pentru prelucrarea dosarului si traducerea documentelor(singura taxa platibila in Romania),bani de buzunar pentru 2(doua) saptamani-aprox.100 lire-
Se lucreaza
Prepararea produsului
Ambalat
Etichetat
Pregatire marfa
Distributie
Adresa: Cadbury World, Linden Rd, Bournville, Birmingham B30 2LU.
Plecarea va avea loc in data de 15.06.2015 sau 01.07.2015 din Bucuresti.
Nu se percepe comision sau taxa de mediere !
Ptr. detalii asteptam c.v la :novarecruitment[a]yahoo.com
novarecruitment@yahoo.com”

Anuntul ma ademenit, pentru ca am in vedere o scapare afara, in special Anglia, dar sa plec in cuplu, asa ca am aplicat, toate bune si frumoase pana la trimiterea banilor, 200 ron x 2persoane = 400 ron platibile, citez:

Orice aplicant care va fi selectat trebuie sa dispuna de urmatoarele :
  • – 200 lei  pentru prelucrarea dosarului si traducerea documentelor(singura taxa platibila in Romania), se achita la:-Banca Transilvania, IBAN RO23BTRLRONCRT0209869801,Mogos Victor Alexandru,traduceri legalizate(in cazul dvs. 2-doua- dosare,valoare totala 400 lei)

  • –copii scanate ale tuturor  documentelor cerute de catre agentie.

  • – aprox. 100 GBP cheltuieli personale pana la primul salariu.

Nici eu nu scriu corect si ortografic, dar fata de acest “coordonator“, sunt mult inainte (parere personala).

Primul pas pe care l-am facut a fost sa trimit mail la firma mama din Anglia (novarecruitment.co.uk), pe adresa de la contact, dar nu am primit nici un raspuns.

Asa ca am trecut la alt pas, “telefon”, ei aici nu am reusit sa prind o legatura cu ei, asa ca am facut o escala. Am sunat un prieten din Anglia si i-am relatat in mare tarasenia, l-am pus pe el sa sune si sa intrebe de problema (Aurelia Dobrescu coordonator al Nova Recruitment Services Ltd).

Raspuns: Nu cunoaste pe nimeni cu numele Aurelia Dobrescu.

Intre timp am gasit si adresa de facebook al firmei Nova Recruitment Services Ltd, zic… ma ii inteleg, acum toti stau pe facebook si nu mai au timp sa raspunda la mail, asa ca arunc intrebarea prin aceasta cale.

Trebuie sa mai citez un paragraf din mail-urile primite ca sa nu spuneti ca scot acest nume de la mine:

Buna ziua,
Numele meu este Aurelia Dobrescu  si sunt coordonatoarea primei etape a programului de recrutare a Nova Recruitment Services Ltd.
Deci inainte de a arunca cu bani pe fereastra, verificatii, iar daca nu vreti complicatii cu politia macar scrieti pe net un feedback cu inselaciunea, altcineva va poate multumi, sau macar aceste “persoane” vor avea cat mai putin de castigat.

2 comentarii la „Nova Recruitment Services Ltd Romania – Aurelia Dobrescu”

  1. @gabriel
    Altfel nu mi-as fi dat seama intradevar daca este teapa, asta dupa un mail in care ii spun ca firma “Nova Recruitment Services Ltd”, nu are pe nimeni colaborator in Romania, sa ma lamureasca in aceasta privinta.
    Dupa acest mail totul sa redus la tacere.


    Anuntul a fost scos si de pe OLX, dar mai exista inca pe alte siteuri. Oricum articolul este deja indexat pe google, iar cei interesati de verificare o sa ajunga aici pentru informatii si se vor lamurii.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.