O romanca umileste o batrana in Italia – OARE ?

O romanca umileste o batrana in Italia - OARE ?

Intradevar este putin umilitor, ceea ce sa intamplat cu Vasilica si acest clip video pe care la postat pe net, dar isteria care sa ivit, e mult prea mare.

Zic putin umilitor, pentru ca mie imi pare mai mult ca o ajuta si o obliga sa faca miscare, pentru ca marea majoritate a batranilor au sentimentul ca sunt mereu obositi, trandavind in pat sau scaun, atrofiinduse muschii.

Mai ales italieni care prin natia lor sunt un popor de lenesi, asa ca eu daca privesc din alt unghi, vad un ajutor, vorbele rele si injuriile sunt in mare in limba romana. Si eu faceam la fel, precum si cei care erau pe acolo.

Cei din tara nu-si injura seful, eu zic ca marea majoritate, mai ales patronul.

Doar cei care nu au fost afara nu si nu au fost nevoiti sa munceasca mult pe bani putini nu stiu ce inseamna “respectul” fata de cel la care muncesti.

Suntem destul de sclavi in tara, dar afara suntem nimic, nu se da doi bani pe noi, suntem doar roboti, buni pentru munca si batjocora pentru straini.

Ca sa iti poti dobandi respect fata de ei, iti trebuie multi ani de munca, in asa fel incat lipsa ta sa se faca foarte bine simtita, ca sa poti avea putin respect, altfel rade de tine.

Eu personal am muncit in Turcia, Grecia, Italia putin, sotia in Anglia, dar peste tot acelasi comportament din partea lor, munca multa, bani putini.

Daca va spune cineva ca castiga 1000 de lire in Anglia pe luna, 6000 ron, sa nu credeti ca sunt o gramada de bani, mancarea si cu chiria consta in jumatate, iar munca si cu dorul de casa si familie nu compenseaza 1500 ron, caci daca ar avea un loc de munca in tara poate ar fi castigat 1500 ron. Intelegeti unde bat.

In Anglia romani sunt trimisi in cele mai rele locuri de munca atunci cand lucreaza si cu englezi, iar ei fac ceea ce este mai usor si alene, chiar daca sunt platiti mult mai bine, dar aceasta tehnica este regasita peste tot in strainatate.

Locurile bune sunt mult prea rare.

Sclavi in strainatate, sclavi si in Romania.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.