Super MP3 Download Descarca melodii MP3 gratuit

Super MP3 Download este un program util pentru descarcarea melodiilor mp3, fiind mult mai usor decat survolarea netului pentru o melodie anume, sau mai multe. Mai simplu de atat nu exista, Melodiile fiind preluate din baza programului Super MP3 Download.

Peste 100 de milioane de MP3 gratuit
Puteți căuta și descărca peste 100 de milioane de MP3, fiind cea mai mare rețea de descărcare rapid și gratuit.

Super MP3 Download vă recomandă SUA Hot 100 Airplay în fiecare săptămână și enumeră cele mai tari piese din toate genurile, de la electronică la religioase, mainstream la indie, hip-hop la clasic.
Asculta muzica online Fără limite
Toate cu acces nelimitat la peste 100 de milioane de melodii, puteți asculta muzică online GRATUIT.

Super MP3 Download. Puteți căuta melodii în etichetele de titlu, artist, album, și ediție. Puteți căuta chiar melodii instrumentale de pian, chitara sau să acopere edițiile de melodii preferate.

Am facut si un videotutorial prin care evidentiez cat de usor se manevreaza si cat de rapid poti avea melodiile preferate in calculator.

Super MP3 Download

Super MP3 Download | Descarca melodii MP3 gratuit v4.8.4.8 – Filebeam

Super MP3 Download | Descarca melodii MP3 gratuit v4.8.4.8 – Mega

4 comentarii la „Super MP3 Download Descarca melodii MP3 gratuit”

 1. Mare parte din progamele de aici,inclusiv asta,sunt detectate de Avira,de Malwarebytes si Norman malware,ca fiind software rau intentionat….HackTool Agent!!

  …voi cu ce le verificati?..sau macar o faceti,sau doar puneti progamele pe site si,atat??!

 2. In afara de Malwarebytes, restul relatate de tine sunt jucarii.

  Au fost scanate cu Bitdefender si Kaspersky pe timpul cand au fost postate, adica de mai bine de 2 ani acest soft,.

  Daca dupa un an antivirusurile au introdus o pretectie care atunci nu exista e si normal sa detecteze acum.

  Oricum…Malwarebytes spune..
  HackTool.Agent is the generic detection for this kind of programs. The use of hack tools can have legal consequences in some countries and under some circumstances.

  De un an nu am mai postat pentru ca sunt plecat afara si nu mai am timp sa postez, asa ca ce mai este pe site sunt vechituri dar inseamna ca nu aunt bune. Unele chiar bune si nu le mai gasesti.

  Imi pare rau ca ai astfel de probleme dar deocamdata nu pot face prea multe. Dar mersi de info o sa am in vedere o solutie.

 3. am inteles…dar ce nu inteleg,de ce spui ca in afara de malwarebytes,celelalte sunt jucarii?!..te asigur ca avira m-a scos din incurcaturi..chiar si Norman….aveam avast…nu stiu cum,am luat ceva de pe net anul trecut..pc extra-slow,blocari,cpu nu cobora sub 40% in idle..scan peste scan si nimic..un amic m-a indrumat catre avira,iar dupa scan,surpriza..imi gasise cateva”balarii”..dupa clean,minune…pc revenit la norml!..asa ca eu nu ma mai bazez pe ce zic altii despre antivirusi,ci doar pe propia experienta/teste…unii “experti” o tineau una si buna ca daca antiv x nu gaseste nimic,iar avira da,cica sunt alarme false :))….dar cum naiba alarma falsa,daca imi da SO peste cap?…atunci,”expertii” dispar de pe forumul x sau y si uita sa mai raspunda :)))in fine…..mergem inainte..Cu Stima…multam pentru raspuns..

 4. De ce am ajuns la aceasta concluzie…

  Am detinut programepc. Com pe care aveam undeva la 300 softuri. Fiecare era testat sa vad ce face daca serial aka patch sau crack era ok. Foloseam Nod 32, Avira, Avast, Norton, Bitdefender si Kaspersky. Cle mai multe alarme le anunta primele 3 enumerate, plis ca imi stergea programul fara sa ma anunte, ramaneam cu biza umflata.
  Ultime doua, dadeam scan si… erau curate, asa ca am continuat sa instalez fara frica, dupa multe teste am ramas la Bitdefender, ani buni, fara sa imi spuna cineva ca fisierele sunt infectate.

  Mai anuntam eu in artical sau in arhiva de descarcat, ca e posibil sa anunte antivirusul nu stiu ce pericol sau” false positive”, suspiciuni…

  Fisierele sub 20mb le scanam cu peste 20 antivirusi, online, pe virustotal parca.

  Marea majoritate din antivirusuri gen avast, avira, nod32 au ramas amintire, iar cand aveam probleme de infectii puternice la care nimic nu facea fata, cautam soft dedicat special pentru infectia respectiva.

  Sa sti ca sunt foarte longeviv in folosirea OS-ului, reformatez o data la 1, 1.5 ani.

  Am testat si antivirus x cu firewall y. Multe combinatii, multe softuri de protectie.

  Acum stau cu Kaspersky de 2 ani jumate cu resetare la activare, fara probleme. Mai multe probleme am avut de la un update de driveri decat de la virusi, troieni, etc.

Lasă un răspuns