Update Phicomm i370 Play Store and Multilingual

Update Phicomm i370 Play Store and Multilingual.

Multilingual support was added and Play Store.
Cleared all Chinese applications.
Copy the zip file (i370_T18.zip) to the sd-card, reboot into recovery mode, install zip from sd-card.

Un telefon finut, nici prea mare, nici prea mic, subtire, in final un telefon modern de dama, fara prea multe resurse dar ajutat de un procesor dualcore si 512 Mb Ram. Desi ROM-ul este doar de 256Mb, este deajuns pentru un Facebook, Youtube, Messenger, aplicatii

Phicomm i370
Phicomm i370

uzuale, este bine ca a venit totusi cu un card SD de 2 Gb. Atuul pe care la avut acest telefon, a fost pretul, ecran ISP si banda de frecventa 3G de 900/2100MHz, adica 900MHz, aceasta fiind singura frecventa 3G pe care emite Cosmote, deci acesta a fost punctul de constrangere in alegerea telefonului.

Am avut totusi o problema cu el, cred ca mai bine zis cu bateria, care intra in sistemul de protectie subit, sau o aplicatie imi joaca feste. Oricum de cand am facut update-ul, a facut un restart la inceput si de 2 zile vad ca toarce normal. Se prea poate ca o fosta aplicatie chinezeasca care a fost in el sa fi facut probleme, deocamdata sunt in cercetari, desi sper sa nu mai fie nevoie.

Oricum este un telefon modest, dar cu care poti fi la actualitate, cu tot ce se intampla pe net, totusi cu o decenta destul de buna, privitor la vizualizarea stirilor, avand in vedere ca este echipat cu un display de 4 Inch

Phicomm i370 Play Store
Phicomm i370 Play Store
ISP ( aceiasi claritate a vizualizari ecranului din orice unghi). Cei care detin display TFT, vizualizand din unghiuri diferite ecranul se albeste sau se inegreste, ingreunand vizualizarea imagini.

Utilitatea unui display ISP se va ragasi in jocuri sau aplicatii care necesita inclinarea telefonului, utilizand senzorul Gravitational, in special jocurile cu masini.

A fost adăugat suport multilingv si Magazin Play.
Sau eliminat toate aplicatiile Chineze.
Copiați fișierul zip (i370_T18.zip) in cardul SD, reporniti în modul de recuperare, instalati i370_T18.zip din SD-card.

Download Phicomm i370 Play Store

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.