Windows 10 | Primele impresii poate si dezbateri pe tema windows 10

Windows 10 | Primele impresii

Compania Microsoft si-a prezentat in data de 30 septembrie noul sistem de operare, numit Windows 10. Acesta va fi lansat oficial la mijlocul anului 2015, insa pana atunci, cei de la Microsoft ne-au pregatit o versiune beta, sau Preview Tehnic, asa cum este denumit oficial.

Dupa cateva zile de utilizare a versiunii “Preview”, o sa va impartasesc cateva avantaje/dezavantaje ale noului produs prezentat de americani.

1. Pentru cei care au dezaprobat ideea eliminarii butonului “Start“, la versiunea 8, 8.1, cei de la Microsoft au reintrodus aceasta bara, facand o fuziune intre clasicul meniu, si noutatile prezente incepand cu Windows 8.

Windows 10
2. Am vazut ca majoritatea utilizatorilor care incearca Windows 10 au reclamat Start-up-ul greoi. Aprob aceasta afirmatie si sper ca odata cu varianta finala, aceasta problema va fi rezolvata.

3. De asemenea, utilizatorii au reclamat unele probleme cu driverele. Eu nu am intampinat aceasta problema si consider ca problema are la baza faptul ca marile firme nu au avut timpul necesar sa isi updatateze driverele pentru Windows 10.

4. Avem un nou “Task view”, mult mai practic, dupa parerea mea.

5. Aspectul mult prea comun cu Windows 8, reprezinta un dezavantaj din punctul meu de vedere.

6. Un avantaj notabil il reprezinta optimizarea noului sistem de operare pentru toate dispozitivele accesate de utilizatori.

Creatorii acestui sistem nu recomanda ca Preview-ul lansat sa fie instalat pe computerul dumneavoastra de zi cu zi, decat daca va descurcati cu adevarat bine pe PC. Alte conditii gasiti pe : Inainte sa instalati Windows Technical Preview

Pentru a descarca W10 trebuie sa va inregistrati in Windows Insider Program, sa descarcati versiunea potrivita, apoi sa o instalati cu ajutorul unui stick sau DVD. In cazul in care intampinati probleme la instalare, astept comentariile dumneavoastra si va voi ajuta cu mare placere.

Astept opiniile dumneavoastra in legatura cu noul Windows 10!

Cu respect, NemtanuC!

Un comentariu la „Windows 10 | Primele impresii poate si dezbateri pe tema windows 10”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.