WinX HD Video Converter Deluxe

WinX HD Video Converter Deluxe nu este doar un convertor video de la almighty, dispunând de opţiuni de editare video, dispune şi de opţiuni precum Split şi Crop, dar este şi un program de scriere şi descărcare video. Dezvoltatorul a actualizat programul adăugând trăsături noi. Cu WinX HD Video Converter Deluxe va puteti bucura de o conversie video mult mai rapidă şi de o calitate sporită a fişierelor rezultate.

Winx HD Video Converter Deluxe este un program pentru conversie video multi-funcţional , care susţine conversiea tuturor clipurilor video SD (definiţie standard), şi HD (High Definition) videoclipuri. Cu acest program, nu aveţi nevoie de a utiliza zeci de convertoare video în unitatea de disc, care au funcţii limitate separat.

WinX HD Video Converter Deluxe

Ca si convertor video all-in-one, WinX HD Video Converter Deluxe include o interfata utilizator prietenoasa. Stabileste cele mai comune setari implicit dar permite utilizatorilor sa le personalizeze. Utilizatorii au control complet asupra calitatii si dimensiunii imaginii fisierului video/audio de iesire, pot ajusta rata audio sample, volumul si rata de cadre sau rezolutia video.
Suporta convertirea video in AVI, FLV, MP4, AVC, MPEG, WMV, MOV, HD TS, HD AVI, HD YouTube, HD MOV, etc. Suporta convertirea video pentru a se potrivi pe dispozitivele multimedia precum iPhone, iPad, Apple TV, Apple TV HD, Sony PSP, PS3, PS3 HD, Xbox, Xbox HD, Zune, Zune HD, Blackberry, PDA, ZEN si telefoane mobile.
Suportand Multi-CPU si Hyper Threading, WinX HD Video Converter Deluxe ofera viteza de conversie de pana la 5x – 15x mai mare decat in timp real.

Download WinX HD Video Converter Deluxe v5.6 – Mega

5 comentarii la „WinX HD Video Converter Deluxe”

  1. salut criss!merge acest program sa fac video in format dvd pt playerul din masina pe stick s-au pe card?ms

Lasă un răspuns